De datum van deze tocht is verstreken.

Rondvaart in Rivierenland vanuit Klein-Willebroek

woensdag 23/08/2023

Tijdens deze rondvaart door 'Rivierenland' varen we op de Rupel, de Schelde en het Zeekanaal. Onze boottocht gaat langs Boom, Rupelmonde, Bornem en Willebroek, met versassingen in de historische sluis van Klein-Willebroek (bij geschikt getij) en de zeesluis van Wintam-Bornem.

De streek wordt gekenmerkt door een rijk industrieel verleden. Denk aan de Boomse en Nielse steenbakkerijen, de verdwenen scheepstimmerwerven van Rupelmonde, de ambachtelijke glasproductie en het mandenvlechtwerk langs de Schelde en de Rupel, in gehuchten zoals Branst, Buitenland of Hingene.

Ter hoogte van Kruibeke varen we langs nieuwe gecontroleerde overstromingsgebieden. Hier krijgt de natuur opnieuw alle kansen en wordt de omliggende bewoning beschermd tegen overstroming.

Je zal genieten van deze gevarieerde namiddaguitstap, waarbij de klemtoon ligt op het industrieel erfgoed van deze bijzondere streek.Beschikbare tickets

volwassene
€ 12,00  / ticket
kind 3 t.e.m. 11
€ 9,00  / ticket
kind tot 3
€ 0,00  / ticket

Onze schepen

Onze schepen kunnen 25 tot 350 genodigden verwelkomen voor een feest, teambuilding, uitstap, seminarie...
Elk schip heeft zijn eigen sfeer, kader en inrichting en is uitgerust met bar, audio- en multimedia apparatuur. Varen kan vanuit verschillende opstapplaatsen, met of zonder catering.

Verdi

Verdi

Mozart

Mozart

Vivaldi

Vivaldi

Katima

Katima

Ark

Ark