Boottocht van Antwerpen naar Vilvoorde en Brussel Terugkeer op eigen initiatief per trein.

maandag 05/07/2021

Omwille van de Covid-19 maatregelen is deze boottocht geannuleerd

Unieke intercity boottocht tussen Antwerpen en Brussel. Een gegidste boottocht tussen deze twee grootsteden is een bijzondere belevenis. We varen op de machtige Schelde en op het Zeekanaal, één van de economisch belangrijkste en oudste kanalen van ons land. We treffen zowel stedelijke, industriële als prachtige natuurlandschappen op onze vaarroute. Via de indrukwekkende zeesluis maken we de verbinding van de tijgebonden Zeeschelde naar het Zeekanaal.

Ontschepen is mogelijk in Vilvoorde en Brussel. Terugkeer gebeurt op eigen initiatief (trein).

Praktische info treinreis: senioren 65+ reizen aan vaste prijs van € 7,20 pp op alle lijnen - groepen vanaf 15 pers. reizen aan 60% korting of < € 4,00 pp (groepsticket ten laatste 7 dagen op voorhand aankopen). Alle info op: belgianrail.be

Beschikbare tickets

Ticket volwassene
€ 25,00  / ticket
Ticket kind 3 t.e.m. 11
€ 16,00  / ticket
Ticket kind tot 3
€ 0,00  / ticket

Onze schepen

Onze schepen kunnen 20 tot 350 genodigden verwelkomen voor een feest, teambuilding, uitstap, seminarie...
In het kader van de Corona-maatregelen beperken we de capaciteit van de schepen tot minder dan de helft, zodat ‘social distancing’ gerespecteerd kan worden. Aan boord worden ook handgel en informatiepanelen met duidelijke veiligheidsinstructies voorzien. Elk schip heeft zijn eigen sfeer, kader en inrichting en is uitgerust met bar, audio- en multimedia apparatuur. Varen kan vanuit verschillende opstapplaatsen, met of zonder catering.

Verdi

Verdi

Mozart

Mozart

Vivaldi

Vivaldi

Katima

Katima

Ark

Ark