Boottocht van Brussel en Vilvoorde naar Antwerpen. Terugkeer met de trein. U kan deze dagtrip ook in Antwerpen, Willebroek of Kapelle-op-den-Bos starten!

zaterdag 07/08/2021

Unieke intercity boottocht van Brussel en Vilvoorde naar Antwerpen. Een boottocht tussen deze twee grootsteden is een bijzondere ervaring. We varen op het Zeekanaal Brussel-Schelde, een van de economisch belangrijkste (en oudste) kanalen van ons land en op de machtige Schelde en ontdekken nieuwe stedelijke, industriële en prachtige natuurlandschappen op onze vaarroute. We beleven versassingen in de sluis van Zemst en de zeesluis van Wintam-Bornem. Ontscheping in het centrum van Antwerpen. Terugkeer naar Brussel gebeurt op eigen initiatief met de trein.

U kan deze tocht ook in Antwerpen, Willebroek of Kapelle-op-den-Bos starten. In dat geval komt u op eigen initiatief (met de trein of de fiets) naar de vertrekplaats van de boot in Brussel en u keert per boot terug naar Kapelle-op-den-Bos, Willebroek of Antwerpen.


Info treinreis: senioren 65+ reizen aan vaste prijs van € 7,20 pp op alle lijnen - groepen vanaf 15 pers. reizen aan 60% korting of < € 4,00 pp (groepsticket ten laatste 7 dagen op voorhand aankopen). Alle info op: belgianrail.be

Beschikbare tickets

Ticket volwassene
€ 25,00  / ticket
Ticket kind 3 t.e.m. 11
€ 16,00  / ticket
Ticket kind tot 3
€ 0,00  / ticket
Ticket volwassene
€ 12,00  / ticket
Ticket kind 3 t.e.m. 11
€ 9,00  / ticket
Ticket kind tot 3
€ 0,00  / ticket
Selecteer je vertrekplaats
PLANNING
PLAATS
12:30   Start
Brussel: Heembeekkaai
13:00   Inscheping
Vilvoorde: Steenkaai
14:45   ontscheping
Kapelle-o/d-Bos: Westdijk : THV Kerselaarlaan
15:15   ontscheping
Willebroek: Groene Laan 46
17:30   Einde
Antwerpen Steenplein: bij het ponton

Maaltijden aan boord zijn mogelijk (mits reservatie)
Koude schotel: € 14 (vlees) of € 16 (vis, vegetarisch).
Pastasalade: € 16. Kinderschotel: € 8.
Taart & koffie: € 6.

We helpen u graag verder bij de keuze van uw maaltijd aan boord.

Onze schepen

Onze schepen kunnen 20 tot 350 genodigden verwelkomen voor een feest, teambuilding, uitstap, seminarie...
In het kader van de Corona-maatregelen beperken we de capaciteit van de schepen tot minder dan de helft, zodat ‘social distancing’ gerespecteerd kan worden. Aan boord worden ook handgel en informatiepanelen met duidelijke veiligheidsinstructies voorzien. Elk schip heeft zijn eigen sfeer, kader en inrichting en is uitgerust met bar, audio- en multimedia apparatuur. Varen kan vanuit verschillende opstapplaatsen, met of zonder catering.

Verdi

Verdi

Mozart

Mozart

Vivaldi

Vivaldi

Katima

Katima

Ark

Ark