Boottocht van Antwerpen naar Vilvoorde en Brussel. Terugkeer met de trein. U kan deze uitstap ook vanuit Brussel, Vilvoorde, Kapelle-op-den-Bos en Willebroek starten !

maandag 20/09/2021

Unieke intercity boottocht van Antwerpen-Steenplein naar Brussel. Varen tussen deze twee grootsteden is een bijzondere belevenis. We varen op de machtige Schelde en op het Zeekanaal, één van de economisch belangrijkste en oudste kanalen van ons land. We treffen zowel stedelijke, industriële als prachtige natuurlandschappen op onze vaarroute. Via de indrukwekkende zeesluis maken we de verbinding van de tijgebonden Zeeschelde naar het Zeekanaal. Ontschepen is mogelijk in Vilvoorde en Brussel. Terugkeer gebeurt op eigen initiatief met de trein.

U kan deze uitstap ook in Brussel, Vilvoorde, Kapelle-op-den-Bos en Willebroek starten. In dat geval komt u op eigen initiatief (per trein) naar de vertrekplaats van de boot in Antwerpen en u keert per boot terug naar uw vertreklocatie.

Klik hier voor een kaartje met de tramlijnen van Centraal Station naar de opstapplaats van de boot.

Klik hier voor een wandelkaartje van Centraal Station naar de opstapplaats van de boot.


Info treinreis: senioren 65+ reizen aan vaste prijs van € 7,20 pp op alle lijnen - groepen vanaf 15 pers. reizen aan 60% korting of < € 4,00 pp (groepsticket ten laatste 7 dagen op voorhand aankopen). Alle info op: belgianrail.beBeschikbare tickets

Ticket volwassene
€ 25,00  / ticket
Ticket kind 3 t.e.m. 11
€ 16,00  / ticket
Ticket volwassene
€ 15,00  / ticket
Ticket kind 3 t.e.m. 11
€ 10,00  / ticket
Selecteer je vertrekplaats
PLANNING
PLAATS
12:35   Start
Antwerpen Steenplein: bij het ponton
14:30   ontscheping
Willebroek: Groene Laan 46
15:00   ontscheping
Kapelle-o/d-Bos: Westdijk : THV Kerselaarlaan
16:45   ontscheping
Vilvoorde: Steenkaai
17:15   Einde
Brussel: Heembeekkaai

Maaltijden aan boord zijn mogelijk (mits reservatie)
Koude schotel: € 14 (vlees) of € 16 (vis, vegetarisch).
Pastasalade: € 16. Kinderschotel: € 8.
Taart & koffie: € 6.

We helpen u graag verder bij de keuze van uw maaltijd aan boord.

Onze schepen

Onze schepen kunnen 20 tot 350 genodigden verwelkomen voor een feest, teambuilding, uitstap, seminarie...
In het kader van de Corona-maatregelen beperken we de capaciteit van de schepen tot minder dan de helft, zodat ‘social distancing’ gerespecteerd kan worden. Aan boord worden ook handgel en informatiepanelen met duidelijke veiligheidsinstructies voorzien. Elk schip heeft zijn eigen sfeer, kader en inrichting en is uitgerust met bar, audio- en multimedia apparatuur. Varen kan vanuit verschillende opstapplaatsen, met of zonder catering.

Verdi

Verdi

Mozart

Mozart

Vivaldi

Vivaldi

Katima

Katima

Ark

Ark