Namiddagtocht van Halle, Beersel, Sint-Pieters-Leeuw of Anderlecht naar hartje Brussel Terugkeer per fiets of openbaar vervoer

maandag 03/10/2022

Aangename namiddagboottocht van de zuidelijke rand (vanuit Halle, Beersel of Sint-Pieters-Leeuw) naar het hart van Brussel. We varen langs woonboten in de Anderlechtse dokken en langs industriële complexen omgevormd tot nieuwe lofts en appartementen, een nieuw cultureel centrum (COOP), hotel (Meininger) en een nieuw museum (Mima) aan het kanaal. Afhankelijk van uw opstapplaats maakt u versassingen mee in de sluizen van Halle, Beersel, Ruisbroek, Anderlecht en Molenbeek. U organiseert zelf de terugkeer, per fiets of openbaar vervoer. Uw fiets kan gratis mee aan boord.

Beschikbare tickets

Ticket volwassene
€ 8,00  / ticket
Ticket kind 3 t.e.m. 11
€ 6,00  / ticket
Ticket kind tot 3
€ 0,00  / ticket
Ticket volwassene
€ 6,00  / ticket
Ticket kind 3 t.e.m. 11
€ 4,00  / ticket
Ticket kind tot 3
€ 0,00  / ticket

Algemene tickets

Fiets aan boord
€ 0,00  / ticket
Selecteer je vertrekplaats
PLANNING
PLAATS
07:00   Start
Halle: Suikerkaai
12:00   Einde
Brussel: Beco, Havenlaan

Onze schepen

Onze schepen kunnen 20 tot 350 genodigden verwelkomen voor een feest, teambuilding, uitstap, seminarie...
In het kader van de Corona-maatregelen beperken we de capaciteit van de schepen tot minder dan de helft, zodat ‘social distancing’ gerespecteerd kan worden. Aan boord worden ook handgel en informatiepanelen met duidelijke veiligheidsinstructies voorzien. Elk schip heeft zijn eigen sfeer, kader en inrichting en is uitgerust met bar, audio- en multimedia apparatuur. Varen kan vanuit verschillende opstapplaatsen, met of zonder catering.

Verdi

Verdi

Mozart

Mozart

Vivaldi

Vivaldi

Katima

Katima

Ark

Ark