De datum van deze tocht is verstreken.

Boottocht van Antwerpen naar Willebroek en Kapelle-op-den-Bos. U komt op eigen initiatief (per trein) naar Antwerpen. Optioneel: geleide wandeling door Antwerpen.

vrijdag 09/09/2022

U komt op eigen initiatief (per trein) naar Antwerpen.

De gids ontmoet de deelnemers om 10:30 aan het Centraal station Antwerpen (uitgang Astridplein) voor een geleide wandeling langs een mooie historische route door de stad tot aan de opstapplaats van de boot.

U kan ook op eigen initiatief naar de vertrekplaats van de boot aan het Steenplein te Antwerpen komen.

Om 12:30 (stipt) schepen we in voor een unieke intercity boottocht van Antwerpen naar Willebroek en Kapelle-op-den-Bos. We varen op de machtige Schelde en op het Zeekanaal, één van de economisch belangrijkste en oudste kanalen van ons land. We ontdekken zowel interessante nieuwe architectuur als industriële sites en mooie natuur op onze vaarroute. Via de indrukwekkende zeesluis van Wintam-Bornem verlaten we de Zeeschelde en varen we verder op het Zeekanaal. Even later bereiken we de aankomstplaatsen in Willebroek en Kapelle-op-den-Bos (centrum).

Klik hier voor een kaartje met de tramlijnen van Centraal station Antwerpen naar de opstapplaats van de boot.

Klik hier voor een wandelkaartje van het station naar de opstapplaats van de boot te Antwerpen.


Info treinreis: senioren 65+ reizen aan vaste prijs van € 7,20 pp op alle lijnen - groepen vanaf 15 pers. reizen aan 60% korting of < € 4,00 pp (groepsticket ten laatste 7 dagen op voorhand aankopen). Alle info op: belgianrail.be

Beschikbare tickets

volwassene
€ 15,00  / ticket
kind 3 t.e.m. 11
€ 10,00  / ticket
kind tot 3
€ 0,00  / ticket

Onze schepen

Onze schepen kunnen 25 tot 350 genodigden verwelkomen voor een feest, teambuilding, uitstap, seminarie...
Elk schip heeft zijn eigen sfeer, kader en inrichting en is uitgerust met bar, audio- en multimedia apparatuur. Varen kan vanuit verschillende opstapplaatsen, met of zonder catering.

Verdi

Verdi

Mozart

Mozart

Vivaldi

Vivaldi

Katima

Katima

Ark

Ark