Boottocht naar park Drie Fonteinen

Boottocht door Brussel + geleide wandeling in park Drie Fonteinen

Vrijblijvend een offerte aanvragen

10:00u:

inscheping (Sainctelette / Havenln. 6 - Brussel).

10.15u:

vertrek van de gegidste boottocht door Brussel en de noordelijke groene rand. Vanaf het water ontdekt u een kanaalomgeving in volle verandering. Naast bestaande historische monumenten rijzen nieuwe commerciële complexen, musea, een cruise terminal, prachtige lofts en recreatiezones als paddestoelen uit de grond. Ook in Vilvoorde is het kanaal de nieuwe ‘place to be’ en bouwt men volop aan een nieuw stadsdeel met promenade aan het water. We varen verder door de Groene Gordel langs Grimbergen, Kapelle-o/d-Bos en Zemst. Hier heeft de natuur de bovenhand. Maaltijd aan boord.

14.00u:

aankomst per boot in Vilvoorde en geleide wandeling in het verrassende park Drie Fonteinen. In de schaduw van de grootstad gaat u op ontdekking in één van de mooiste en oudste Engelse parken van België. U wandelt langs licht golvende grasvlakten en holle wegen, u ontdekt unieke boomsoorten en vindt lommerte in de parkdreven. Het historische koetshuis en het jachtpaviljoen werden mooi gerestaureerd en liggen nabij een Franse en Japanse tuin. Koffiepauze mogelijk in brasserie De Drie Fonteinen.

16.30u (+/-):

einde gegidst bezoek - terugkeer met eigen bus.

Prijs:

> Gegidste boottocht (afhuring) + geleide wandeling Drie Fonteinen: € 22 p.p. (vanaf 50 deelnemers).

> Combinatie Waterbus + geleide wandeling: € 6 p.p. + € 41 voor een gids (per 25 deelnemers).

> Middagmaal: vanaf € 13 voor een koude schotel.

> Alle dagen mogelijk.

Onze schepen

Onze schepen kunnen 20 tot 350 genodigden verwelkomen voor een feest, teambuilding, uitstap, seminarie...
In het kader van de Corona-maatregelen beperken we de capaciteit van de schepen tot minder dan de helft, zodat ‘social distancing’ gerespecteerd kan worden. Aan boord worden ook handgel en informatiepanelen met duidelijke veiligheidsinstructies voorzien. Elk schip heeft zijn eigen sfeer, kader en inrichting en is uitgerust met bar, audio- en multimedia apparatuur. Varen kan vanuit verschillende opstapplaatsen, met of zonder catering.

Klik hier voor onze afhuurprijzen

Verdi

Verdi

Mozart

Mozart

Vivaldi

Vivaldi

Katima

Katima

Ark

Ark