Bezoek de Koninklijke Serres van Laken

Boottocht door Brussel en de Groene Gordel + bezoek Serres

Vrijblijvend een offerte aanvragen

Combineer een ontspannende boottocht door Brussel en de landelijke Groene Gordel met een bezoek aan de Koninklijke Serres van Laken. Afhankelijk van de openingstijden van de Serres kan u uw rondvaart voor of na het bezoek inplannen, in functie van de beschikbaarheid van het schip. De verplaatsing tussen de boot en de Serres doet u met uw eigen vervoer.

Aan boord kan een lunch voorzien worden (koude schotel of warme maaltijd, broodjesmaaltijd, enz...)

Meer info over de opening en exacte uren van de Serres, eventuele Corona beperkingen enz... zal beschikbaar zijn begin 2021.

Voor grote groepen (min. 50 deelnemers):

€ 18,50 p.p. voor 3u en € 24,50 p.p. voor 4u. De boot is uitsluitend voor uw groep en er kan voor aangepaste catering gezorgd worden. Alle dagen mogelijk.

Voor kleinere groepen:

Gids geleide wandeling: € 90
+ rondvaart met de Waterbus (2u): € 6 p.p.
Vertrek Waterbus: Heembeekkaai - Brussel om 10:30,
13:30 en 15:30 van maandag tot vrijdag en van 1/05 tot 31/10.

Onze schepen

Onze schepen kunnen 20 tot 350 genodigden verwelkomen voor een feest, teambuilding, uitstap, seminarie...
In het kader van de Corona-maatregelen beperken we de capaciteit van de schepen tot minder dan de helft, zodat ‘social distancing’ gerespecteerd kan worden. Aan boord worden ook handgel en informatiepanelen met duidelijke veiligheidsinstructies voorzien. Elk schip heeft zijn eigen sfeer, kader en inrichting en is uitgerust met bar, audio- en multimedia apparatuur. Varen kan vanuit verschillende opstapplaatsen, met of zonder catering.

Verdi

Verdi

Mozart

Mozart

Vivaldi

Vivaldi

Katima

Katima

Ark

Ark