Algemene voorwaarden

Toeristische boottocht

 1. Alle boottochten dienen op voorhand gereserveerd te worden, tenzij bij de boottocht vermeld wordt: ‘zonder reservatie’.
 2. Tijdens het in- en ontschepen en tijdens de boottocht houden de opvarenden zich strikt aan de instructies van de bootverantwoordelijke en van de schipper.
 3. Het vastgelegde programma is slechts een richtschema. Indien blijkt dat het programma niet kan afgewerkt worden omwille van organisatorische, nautische, vaartechnische of veiligheidsredenen (mist, storm, ongunstig tij, motorpech, ziekte, e.a.) hebben de verantwoordelijken van Rivertours, de gidsen en de schippers het recht het programma te wijzigen.
 4. In geval er onvoldoende inschrijvingen zijn heeft Rivertours het recht een aangekondigde tocht te annuleren. De ingeschreven passagiers worden vooraf hiervan verwittigd. Zij hebben in dit geval de keuze tussen terugbetaling of een alternatieve tocht. Verder zijn er geen andere vergoedingen of schadeloosstellingen verschuldigd.
 5. In geval van annulering door de klant (om welke reden dan ook) wordt er geen terugbetaling van tickets gedaan.
 6. De betaling van de nog openstaande bedragen (tickets, huurprijs van de boot, e.a.) moet gebeuren vóór aanvang van de boottocht.
 7. Het entreegeld voor bijv. musea, e.d. is niet in de ticketprijs van de boottocht inbegrepen en is ter plaatse te vereffenen.
 8. Dranken zijn aan boord verkrijgbaar en mogen niet worden meegebracht.
 9. Maaltijden moeten vooraf besteld worden en mogen ter plaatse betaald worden. Aan de verantwoordelijke van een groep wordt gevraagd het bedrag op voorhand bij de deelnemers te innen en met gepast geld het saldo te betalen. Het aantal maaltijden dat besteld is, moet betaald worden. Aan boord zijn gezamenlijke maaltijden die een speciale uitrusting vereisen (koelbox, grote verpakking, bord en bestek) niet toegestaan. Een eigen boterhammetje meebrengen is wel toegelaten.
 10. Scholen worden verzocht het saldo te vereffenen in biljetten (gebruik van munten vermijden a.u.b.).
 11. Mogelijk is er een fotograaf mee aan boord om beelden te maken voor nieuw promomateriaal. Indien u niet wenst gefotografeerd of gefilmd te worden, gelieve één van de medewerkers aan boord hiervan op de hoogte te brengen.

Onze schepen

De Rivertours schepen kunnen 30 tot 300 genodigden verwelkomen voor een evenement, een feest, een uitstap,... Elk schip heeft zijn eigen sfeer, kader en inrichting en is uitgerust met bar, audio- en multimedia apparatuur. Varen kan vanuit verschillende opstapplaatsen, met of zonder catering.

Verdi

Verdi

Mozart

Mozart

Vivaldi

Vivaldi

Katima

Katima

De Ark

Ark