Over ons

kantoor Aalst
kantoor Brussel
kantoor Temse

Rivertours staat in voor de boekingen, de logistiek en de praktische organisatie van de boottochten georganiseerd door onze partners. Hiervoor beschikt het over een vloot van 5 passagiersschepen met een capaciteit van 20 tot 350 personen. In het kader van de Corona-maatregelen beperken we de capaciteit van de schepen tot minder dan de helft en worden aan boord de hygiëne voorschriften strikt toegepast (handgels, infocampagne e.d...). Het vaargebied bestrijkt Oost-Vlaanderen, Antwerpen, Vlaams- en Waals-Brabant, Brussel en Henegouwen.

Groepen, verenigingen en bedrijven kunnen de passagiersschepen eveneens afhuren voor privéfeesten (verjaardagen, jubilea, trouwfeesten…), bedrijfsevenementen (personeelsfeesten, teambuildings…) en toeristische uitstappen. Het Rivertours team werkt samen met de klant een programma op maat uit.

Rivertours werd erkend door Toerisme Oost-Vlaanderen als toeristisch ambassadeur van het Waasland en het Scheldeland. Als toeristisch ondernemer zijn we vaak het eerste aanspreekpunt voor gasten met specifieke vragen over de regio. We spelen dan ook een belangrijke rol in het toeristisch onthaal, aanvullend op de lokale diensten voor toerisme. Als toeristisch infopunt bieden we dus een extra service aan onze klanten en verbinden we ons ertoe onze regio mee te promoten en onze klanten te voorzien van de nodige toeristische informatie en relevante fiets- en wandellussen. Jaarlijks zullen we ons ook bijscholen om de meest actuele informatie te kunnen verspreiden. Ondertussen kunnen we meer dan 35 jaar nautische ervaring voorleggen.

Onze schepen

Onze schepen kunnen 20 tot 350 genodigden verwelkomen voor een feest, teambuilding, uitstap, seminarie...
In het kader van de Corona-maatregelen beperken we de capaciteit van de schepen tot minder dan de helft, zodat ‘social distancing’ gerespecteerd kan worden. Aan boord worden ook handgel en informatiepanelen met duidelijke veiligheidsinstructies voorzien. Elk schip heeft zijn eigen sfeer, kader en inrichting en is uitgerust met bar, audio- en multimedia apparatuur. Varen kan vanuit verschillende opstapplaatsen, met of zonder catering.

Verdi

Verdi

Mozart

Mozart

Vivaldi

Vivaldi

Katima

Katima

Ark

Ark