Traiteur Kouterhoeve uit Malderen (052 34 21 71) kunnen wij u zeer aanbevelen, rekening houdend met prijs/kwaliteit. Alle vaarregio's, inclusief Brussel.
Traiteur Duchateau, uit Brussel (02 262 21 68 - 0496 57 72 33) biedt een zeer ruim aanbod aan budgetformules, buffetten, grill en menu’s met bediening aan tafel.
Alle groepen: regio Brussel. Groepen van meer dan 30 personen: alle vaarregio’s.
Traiteur Savoury uit Linkebeek (0479 930 358 - 0474 50 50 65) biedt u verfijnde gerechten met een exotisch tintje aan. Beschikbaar in alle regio's.
Katering uit Belsele (0475 43 89 76) staat voor creatieve, inventieve en overheerlijke gerechten op maat. Steeds seizoengebonden menu’s, ook voor kleinere groepen. Vaarregio Schelde en Dender.
Share a Dinner uit Gooik (0474 47 87 97). Chef Rein Janssens deed ervaring op in verscheidene exclusieve restaurants en sterrenzaken in binnen- en buitenland. De afgelopen jaren groeide Share a Dinner uit tot een kwaliteitsvolle cateraar met een uitstekende reputatie. Voor zowel intieme familiediners als exclusieve bedrijfsevents of grootschalige congressen werkt Share a Dinner een concept en menu uit op maat van de klant.
Koude schotels, grill, broodjes, koffiekoeken en taart: rechtstreeks via Rivertours te bestellen.
>> Lekkere en budgetvriendelijke maaltijden op DE ARK en VIVALDI
>> Lekkere en budgetvriendelijke maaltijden op MOZART en VERDI
Onze schepen kunnen 20 tot 350 genodigden
verwelkomen voor een feest, teambuilding, uitstap, seminarie...
In het kader
van de Corona-maatregelen beperken we de capaciteit van de schepen tot minder
dan de helft, zodat ‘social distancing’ gerespecteerd kan worden. Aan boord
worden ook handgel en informatiepanelen met duidelijke veiligheidsinstructies
voorzien. Elk schip heeft zijn eigen sfeer, kader en inrichting en is uitgerust
met bar, audio- en multimedia apparatuur. Varen kan vanuit verschillende
opstapplaatsen, met of zonder catering.