Partners

fotomap partners

Betere fiets- en wandelpaden, properder water, nieuwe natuur- en overstromingsgebieden, panoramische vergezichten, idyllische hoekjes aan de waterkant, boeiende bezienswaardigheden, nieuwe woonsites op de oevers... Op en rond de waterwegen valt er zoveel moois te ontdekken.

Scaldisnet en de streekprojecten Kanaaltochten Brabant, Brussels by Water, Boottochten Scheldeland en Circuits Brabant-Hainaut willen via watergebonden programma's en initiatieven de waterwegen en hun vele recreatieve troeven beter bekend én bemind maken bij het brede publiek.

Hun kernactiviteit is het uitwerken van gegidste boottochten, maar daarnaast worden ook fietstochten, geleide bezoeken, wandelingen en grote evenementen op en rond het water op touw gezet. Rivertours staat in voor de boekingen, de logistiek en de praktische organisatie van de boottochten.

Onze schepen

Onze schepen kunnen 25 tot 350 genodigden verwelkomen voor een feest, teambuilding, uitstap, seminarie...
Elk schip heeft zijn eigen sfeer, kader en inrichting en is uitgerust met bar, audio- en multimedia apparatuur. Varen kan vanuit verschillende opstapplaatsen, met of zonder catering.

Verdi

Verdi

Mozart

Mozart

Vivaldi

Vivaldi

Katima

Katima

Ark

Ark