Boottocht van Vilvoorde, Humbeek, Kapelle-op-den-Bos of Willebroek naar Klein-Willebroek Terugkeer per fiets - Deze vaar- en fietscombinatie kan ook in omgekeerde volgorde

dinsdag 10/08/2021

Deze tocht is voorbehouden voor KTB

Boottocht van Vilvoorde naar het pittoreske Klein-Willebroek (inschepen is ook mogelijk te Grimbergen-Humbeek, Kapelle-op-den-Bos en Willebroek). We varen door de landelijke Groene Gordel, maken de versassing in de grote sluis van Zemst mee en brengen een bezoek aan de historische site en het museum 'Sashuis' (op afspraak) van Klein-Willebroek.

In de namiddag kan u terug huiswaarts fietsen. De mooiste en gemakkelijkste fietsroute die kan gecombineerd worden met deze vaarroute is het ononderbroken fietspad van Klein-Willebroek, langs de Rupel en de Dijle tot het Zennegat en daarna langs de Zenne tot in Vilvoorde. Vanuit Vilvoorde kan u via het jaagpad verder fietsen naar Brussel.

We bieden dit arrangement ook in omgekeerde richting aan, waarbij u per fiets naar Klein-Willebroek komt en daarna deelneemt aan de boottocht naar Vilvoorde (met mogelijkheid tot ontschepen in Kapelle-op-den-Bos en Humbeek).

Klik hier voor de aanbevolen fietsroute in GoogleMaps >>

Wenst u niet te fietsen ? Geen probleem, u kan de boottocht ook ‘heen-en-terug’ boeken.

Onze schepen

Onze schepen kunnen 20 tot 350 genodigden verwelkomen voor een feest, teambuilding, uitstap, seminarie...
In het kader van de Corona-maatregelen beperken we de capaciteit van de schepen tot minder dan de helft, zodat ‘social distancing’ gerespecteerd kan worden. Aan boord worden ook handgel en informatiepanelen met duidelijke veiligheidsinstructies voorzien. Elk schip heeft zijn eigen sfeer, kader en inrichting en is uitgerust met bar, audio- en multimedia apparatuur. Varen kan vanuit verschillende opstapplaatsen, met of zonder catering.

Verdi

Verdi

Mozart

Mozart

Vivaldi

Vivaldi

Katima

Katima

Ark

Ark