Vaar mee!

Scheep in op een georganiseerde boottocht, individueel of in groep.
Het varen kan gecombineerd worden met bezoeken aan bezienswaardigheden nabij de waterweg of met een ontspannende fietstocht. Het toeristisch vaarseizoen loopt van mei t/m oktober.


Huur een schip

Groepen, particulieren en bedrijven kunnen een schip huren voor een boottocht op maat: voor een toeristische uitstap, voor een vergadering of een teambuilding op het water, als feestzaal op het water voor een verjaardag, een huwelijk, een communie- of lentefeest…. De schepen zijn geschikt voor een waaier aan bedrijfs- en privé evenementen, varend of aan de kade en voor 20 tot 300 genodigden. Een schip huren kan het hele jaar door en in functie van de beschikbaarheid van de schepen.

Eropuit in groep

Op zoek naar een leuke groepsuitstap voor uw bedrijf, familie of vereniging?
Groepsarrangementen zijn heel het jaar mogelijk. Hierbij huurt u het schip, exclusief voor uw groep, al dan niet met maaltijd aan boord. Ontdek onze uitgewerkte groepsuitstappen of contacteer ons voor een voorstel op maat.

Nieuws

Klanten spreken

Cadeaubon

Verras familie of vrienden: geef eens een boottocht cadeau!

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van promoties en interessante boottochten.

De Waterbus tussen Brussel en Vilvoorde vaart
van maandag tot vrijdag van 1/05 tot 31/10
en dagelijks van 1/07 tot 15/08.

PRIJS:
Enkel traject: € 3 | <12j.: € 1,50 | <3j.: gratis
Heen en terug: € 6 | <12j.: € 3 | <3j.: gratis
Fiets aan boord: € 1

INFO & TICKETS: www.waterbus.eu

Onze schepen

Onze schepen kunnen 20 tot 350 genodigden verwelkomen voor een feest, teambuilding, uitstap, seminarie...
In het kader van de Corona-maatregelen beperken we de capaciteit van de schepen tot minder dan de helft, zodat ‘social distancing’ gerespecteerd kan worden. Aan boord worden ook handgel en informatiepanelen met duidelijke veiligheidsinstructies voorzien. Elk schip heeft zijn eigen sfeer, kader en inrichting en is uitgerust met bar, audio- en multimedia apparatuur. Varen kan vanuit verschillende opstapplaatsen, met of zonder catering.

Verdi

Verdi

Mozart

Mozart

Vivaldi

Vivaldi

Katima

Katima

Ark

Ark