Ontdek het Scheepvaartmuseum in Baasrode

Schelderondvaart + stadsbezoek aan Dendermonde + bezoek Scheepvaartmuseum

Vrijblijvend een offerte aanvragen

09.30u:

Start boottocht in Temse. Ontspan op het buitendek en geniet van een heerlijke boottocht op het mooiste deel van de Schelde tussen Durme en Dender. We varen van Temse langs de monding van de Durme in de Schelde en langs idyllische Scheldedorpen zoals Sint-Amands, Mariekerke en Vlassenbroek. We varen op de meanderende Schelde, langs het natuurgebied ‘de Kramp’ en de nieuwe overstromingsgebieden van de Vlassenbroekse polders.

11.00u:

We meren aan in Dendermonde, waar de gids je meeneemt voor een wandeling langs de culturele rijkdom van de Ros Beiaardstad.

13.00u:

We schepen terug in en varen richting Baasrode. Aan boord is steeds een maaltijd mogelijk.

14.00u:

We meren aan in Baasrode en wandelen naar het Scheepsvaartmuseum. De gids neemt je op sleeptouw langs de verschillende werven en loodsen.

16.00u:

We schepen terug in en varen terug naar Temse door een uniek rivierlandschap met schorren en slikken. Indien je dit wenst, kunnen we ook nog een bezoek brengen aan het pittoreske dorpje Sint-Amands.

17.45u:

Aankomst in Temse en einde boottocht.

> Wanneer: Doorheen het hele jaar. Gelieve ons te contacteren voor de verschillende data.

> Prijzen:

  • Boottocht: varieert volgens het aantal deelnemers, bv. voor het schip Mozart: € 19,50 p.p. bij 100 deelnemers, € 26 p.p. bij 75 deelnemers, € 39 p.p. bij 50 deelnemers.
  • Bezoek Scheepvaartmuseum: € 2,50 p.p.
  • Maaltijden mogelijk vanaf € 13 p.p. (koude schotel)

Onze schepen

Onze schepen kunnen 20 tot 350 genodigden verwelkomen voor een feest, teambuilding, uitstap, seminarie...
In het kader van de Corona-maatregelen beperken we de capaciteit van de schepen tot minder dan de helft, zodat ‘social distancing’ gerespecteerd kan worden. Aan boord worden ook handgel en informatiepanelen met duidelijke veiligheidsinstructies voorzien. Elk schip heeft zijn eigen sfeer, kader en inrichting en is uitgerust met bar, audio- en multimedia apparatuur. Varen kan vanuit verschillende opstapplaatsen, met of zonder catering.

Klik hier voor onze afhuurprijzen

Verdi

Verdi

Mozart

Mozart

Vivaldi

Vivaldi

Katima

Katima

Ark

Ark