Ontdek het Scheepvaartmuseum in Baasrode

Schelderondvaart + stadsbezoek aan Dendermonde + bezoek Scheepvaartmuseum

Vrijblijvend een offerte aanvragen

09.30u:

Start boottocht in Temse. Ontspan op het buitendek en geniet van een heerlijke boottocht op het mooiste deel van de Schelde tussen Durme en Dender. We varen van Temse langs de monding van de Durme in de Schelde en langs idyllische Scheldedorpen zoals Sint-Amands, Mariekerke en Vlassenbroek. We varen op de meanderende Schelde, langs het natuurgebied ‘de Kramp’ en de nieuwe overstromingsgebieden van de Vlassenbroekse polders.

11.00u:

We meren aan in Dendermonde, waar de gids je meeneemt voor een wandeling langs de culturele rijkdom van de Ros Beiaardstad.

13.00u:

We schepen terug in en varen richting Baasrode. Aan boord is steeds een maaltijd mogelijk.

14.00u:

We meren aan in Baasrode en wandelen naar het Scheepsvaartmuseum. De gids neemt je op sleeptouw langs de verschillende werven en loodsen.

16.00u:

We schepen terug in en varen terug naar Temse door een uniek rivierlandschap met schorren en slikken. Indien je dit wenst, kunnen we ook nog een bezoek brengen aan het pittoreske dorpje Sint-Amands.

17.45u:

Aankomst in Temse en einde boottocht.

> Wanneer: doorheen het hele jaar. Contacteer ons voor de verschillende datums.

> Prijzen: contacteer ons vrijblijvend voor een offerte op maat.

> Catering: kijk hier voor de verschillende catering mogelijkheden.

Info & reservatie: Rivertours: 03 711 38 21 of info@rivertours.be

Onze schepen

De Rivertours schepen kunnen 30 tot 300 genodigden verwelkomen voor een evenement, een feest, een uitstap,... Elk schip heeft zijn eigen sfeer, kader en inrichting en is uitgerust met bar, audio- en multimedia apparatuur. Varen kan vanuit verschillende opstapplaatsen, met of zonder catering.

>> Klik hier voor onze afhuurprijzen

Verdi

Verdi

Mozart

Mozart

Vivaldi

Vivaldi

Katima

Katima

De Ark

Ark