Stap eens uit in Temse

Schelderondvaart + gegidst bezoek in Temse

Vrijblijvend een offerte aanvragen


Eén van de mooiste gemeenten aan de Wase Scheldekant is ongetwijfeld Temse. De gemeente is meermaals het decor geweest van talrijke TV feuilletons (met Man en Macht, Stille Waters) en alle grote striptekenaars lieten hun helden in Temse ronddwalen. Geen toeval, want Temse ademt verleden, heden en toekomst uit.

Sinds dit jaar kan je ook genieten van een wandeling (+/- 3km) langs het 'Boelparcours': Ontdek hierbij verschillende ankerpunten die herinneren aan wat ooit de machtige 'Boelwerf' was.

De meest originele manier om te voet het centrum van Temse te ontdekken is met 'Tour Elentrik' (8km). 10 professionele en 10 lokale talenten namen 20 saaie electriciteitskasten onder handen. Het resultaat is een kleurrijke wandeling met 20 visuele parels, street art op zijn best!

Neem je liever een duik in het verleden van Temse? Stap door het smalste straatje de geschiedenis in en ontdek onze Centrumwandeling (2.6km).


10:30:

Aankomst, individueel of per bus aan de Wilfordkaai in Temse.

10:45:

Wandeling langs de Temsese bezienswaardigheden met gids.

12:45:

Einde wandeling.

13:00:

Inscheping aan boord van het schip aan de Wilfordkaai + maaltijd.

14:00:

Vertrek van de gegidste boottocht door één van de mooiste rivierlandschappen van ons land. Het schip voert u naar het poëtische Sint-Amands en Mariekerke, langs de monding van de Durme en de Rupel, Hamme-Driegoten, Weert, De Notelaer te Hingene, de abdij van Hemiksem,... Deze boottocht op de Schelde brengt u natuur, rust en ontspanning.

17:45:

Einde rondvaart.

> Wanneer: doorheen het hele jaar. Contacteer ons voor de verschillende datums.

> Prijzen: contacteer ons vrijblijvend voor een offerte op maat.

> Catering: kijk hier voor de verschillende catering mogelijkheden.

Info & reservatie: Rivertours: 03 711 38 21 of info@rivertours.be

Onze schepen

De Rivertours schepen kunnen 30 tot 300 genodigden verwelkomen voor een evenement, een feest, een uitstap,... Elk schip heeft zijn eigen sfeer, kader en inrichting en is uitgerust met bar, audio- en multimedia apparatuur. Varen kan vanuit verschillende opstapplaatsen, met of zonder catering.

>> Klik hier voor onze afhuurprijzen

Verdi

Verdi

Mozart

Mozart

Vivaldi

Vivaldi

Katima

Katima

De Ark

Ark