Stap eens uit in Temse

Schelderondvaart + gegidst bezoek in Temse

Vrijblijvend een offerte aanvragen


Eén van de mooiste gemeenten aan de Wase Scheldekant is ongetwijfeld Temse. De gemeente is meermaals het decor geweest van talrijke TV feuilletons (met Man en Macht, Stille Waters) en alle grote striptekenaars lieten hun helden in Temse ronddwalen. Geen toeval, want Temse ademt verleden, heden en toekomst uit.


10.30u:

Aankomst, individueel of per bus aan de Wilfordkaai in Temse.

10.45u:

Wandeling langs de Temsese bezienswaardigheden met gids.

12.45u:

Einde wandeling.

13.00u:

Inscheping aan boord van het schip aan de Wilfordkaai + maaltijd.

14.00u:

Vertrek ‘Stille Watersboottocht’. De boottocht voert u naar het poëtische Sint-Amands en Mariekerke, langs de monding van de Durme en de Rupel, Hamme-Driegoten, Weert, De Notelaer te Hingene, de abdij van Hemiksem,... De plaatsen waar het feuilleton ‘Stille Waters’ werd opgenomen. Deze boottocht op de Schelde brengt u natuur, rust en ontspanning.

17.45u:

Einde rondvaart.

> Wanneer: Doorheen het hele jaar. Gelieve ons te contacteren voor de verschillende data.

> Prijzen:

  • Boottocht: € 12 p.p. bij 100 deelnemers, € 24 p.p. bij 50 deelnemers (met schip Mozart).
  • Gids bezoek Temse en gidsing aan boord: € 152,50. Aandacht: vanaf 25 deelnemers dient een extra gids voorzien te worden voor het bezoek:€ 90.
  • Koude schotel mogelijk vanaf € 14 p.p.
  • Vervoer tussen de verschillende bezienswaardigheden: via eigen vervoer. Reservatie bus is ook mogelijk via Rivertours.
  • EXTRA VOORDEEL: op zondagen zijn meer gunstige tarieven mogelijk, ook voor kleinere groepen. De uren van het programma worden dan lichtjes aangepast.

Onze schepen

Onze schepen kunnen 20 tot 350 genodigden verwelkomen voor een feest, teambuilding, uitstap, seminarie...
In het kader van de Corona-maatregelen beperken we de capaciteit van de schepen tot minder dan de helft, zodat ‘social distancing’ gerespecteerd kan worden. Aan boord worden ook handgel en informatiepanelen met duidelijke veiligheidsinstructies voorzien. Elk schip heeft zijn eigen sfeer, kader en inrichting en is uitgerust met bar, audio- en multimedia apparatuur. Varen kan vanuit verschillende opstapplaatsen, met of zonder catering.

Klik hier voor onze afhuurprijzen

Verdi

Verdi

Mozart

Mozart

Vivaldi

Vivaldi

Katima

Katima

Ark

Ark