Huur een schip

Met uw vereniging op uitstap

Als verantwoordelijke van een vereniging bent u jaarlijks op zoek naar nieuwe, interessante uitstappen waar uw leden graag voor inschrijven. Het is niet altijd makkelijk om boeiende combinaties te vinden, waarbij naast actieve bezoeken ook enkele weldoende rustpunten ingebouwd kunnen worden. Een boottocht of rondvaart, begeleid door een nautische gids en waarbij aan boord ook gegeten kan worden, beantwoordt dan wellicht aan uw wensen.

We maken u graag een vrijblijvende offerte voor een boottocht met gids en middagmaal aan boord.

Op de homepagina van deze site (rubriek: Erop uit in groep) vindt u een aantal kant-en-klare groepsarrangementen. U kan ook enkel de gegidste boottocht en de lunch bij ons reserveren en uw dag verder zelf vrij invullen.

Een voorbeeld: boottocht op de route van de merkwaardige scheepsliften


10:00:

U komt met eigen bus naar de vertrekplaats van het schip te Ronquières, aan de benedenzijde van het Hellend Vlak, waar de boottocht van start gaat. Onthaal aan boord door de gids, de kapitein en zijn bemanning. Welkom met koffie en koffiekoek.

Tijdens deze unieke gegidste boottocht ‘sporen’ we met het schip in een groot waterbassin over het befaamde Hellend Vlak van Ronquières en maken we op het einde van de trip ook de afdaling in de grootste scheepslift van Europa mee; de kabellift van Strépy-Thieu.

We varen op de vroegere kolentransport-route. Decennia lang vervoerden binnenvaartschepen via deze weg kolen uit de Waalse steenkoolbekkens naar Brussel en verder naar Vlaanderen.

Maar…, denk niet dat u op de vaarroute nog enige oude industrie zal ontwaren. Vanaf het dek van de boot hebt u mooi zicht op een groen en lichtgolvend Brabants en Henegouws landschap en wisselende vergezichten.

12:00:

We houden halte te Houdeng-Goegnies voor een korte wandeling tot aan hydraulische scheepslift nr.1 op het historisch Centrumkanaal, een interessante site erkend als het Unesco werelderfgoed.

12:45:

Terugkeer aan boord waar ondertussen de tafels voor de lunch werden gedekt en de koude schotels werden klaargezet. Gepaste dranken worden besteld bij het barpersoneel. Omstreeks 16:00 wordt het bestelde vieruurtje geserveerd, een stuk fruittaart of een pannenkoek. De bar blijft geopend doorheen de duur van de boottocht.

16:30 à 17:00:Einde van de boottocht en ontscheping aan de benedenzijde van de scheepslift van Strépy-Thieu nadat u hebt deelgenomen aan één van de meest bijzondere boottochten in België!

Catering aan boord

Rt catering

Rivertours catering

Koude schotels, grill, broodjes, koffiekoeken en taart: rechtstreeks via Rivertours te bestellen.
>> Lekkere en budgetvriendelijke maaltijden op DE ARK en VIVALDI
>> Lekkere en budgetvriendelijke maaltijden op MOZART en VERDI

Duchateau

Duchateau

>> TRAITEUR DUCHATEAU

Traiteur Duchateau uit Brussel (02 262 21 68 - 0496 57 72 33) biedt een zeer ruim aanbod aan budgetformules, buffetten, grill en menu’s met bediening aan tafel. Regio: Brussel en omgeving. Andere regio's vanaf 30 personen.

Kouterhoeve

Kouterhoeve

>> TRAITEUR KOUTERHOEVE

Traiteur Kouterhoeve uit Malderen (052 34 21 71) kunnen wij u zeer aanbevelen, rekening houdend met prijs/kwaliteit. Alle vaarregio's, inclusief Brussel.

Katering

Katering

>> TRAITEUR KATERING

Katering uit Belsele (0475 43 89 76) staat voor creatieve, inventieve en overheerlijke gerechten op maat. Steeds seizoengebonden menu’s, ook voor kleinere groepen. Vaarregio Schelde en Dender.

Soegito

SOEGITO Catering

>> SOEGITO CATERING

Twijfel je tussen een klassiek buffet of een trendy party met Aziatische toets? Een lunch met verrassingsbroden of een BBQ? SOEGITO Catering met Indonesische roots heeft zeker een formule die beantwoordt aan uw wensen. Regio Brussel en omgeving. Andere regio's vanaf 30 deelnemers.

Shared dinner

Share a dinner

>> TRAITEUR SHARE A DINNER

Share a Dinner uit Gooik (0474 47 87 97). Chef Rein Janssens deed ervaring op in verscheidene exclusieve restaurants en sterrenzaken in binnen- en buitenland. De afgelopen jaren groeide Share a Dinner uit tot een kwaliteitsvolle cateraar met een uitstekende reputatie. Voor zowel intieme familiediners als exclusieve bedrijfsevents of grootschalige congressen werkt Share a Dinner een concept en menu uit op maat van de klant. Regio Brussel en omgeving. Andere regio's vanaf 30 deelnemers.

ArtAndFood

Art&Food

>> TRAITEUR ART & FOOD

Traiteur Art&Food uit Waasmunster (03 689 84 57) biedt een eigentijdse keuken met wereldinvloeden en creativiteit. Recepties, walking dinner, foodstand of diner? Art&Food staat voor de ultieme feestbeleving. Beschikbaar in Schelde- en Denderstreek. Andere regio's: op aanvraag.

horecatoppers

Horeca toppers

>> TRAITEUR HORECA TOPPERS

Of het een trouwfeest, familiefeest, bedrijfsfeest of een andere gelegenheid is: het team van Horeca Toppers staat klaar om u en uw gezelschap te ontvangen. Zij realiseren uw gerechten binnen het afgesproken budget.
Taste les dents

Taste Ledent

>> TRAITEUR TASTE LEDENT

Al meer dan 18 jaar verzorgt Taste Ledent de culinaire wensen van hun klanten. De aanpak is steeds persoonlijk en integer. Gegroeid uit gedrevenheid, passie en de drang om steeds beter te worden. Zij verzorgen allerlei soorten catering: een intiem diner, huwelijk, communiefeest, groot zakelijk event,... met steeds hetzelfde doel voor ogen: de verwachtingen van de opdrachtgevers overtreffen! Het einddoel is de klant een bijzondere, dierbare en unieke ervaring te laten beleven.

Savoury

Savoury

>> TRAITEUR SAVOURY

Traiteur Savoury uit Linkebeek (0479 930 358 - 0474 50 50 65) biedt u verfijnde gerechten met een exotisch tintje aan. Regio: Brussel en omgeving. Alleen levering. Een service vergoeding zal in rekening worden gebracht (onder voorbehoud van beschikbaarheid).

La vie on rosie

La Vie en Rosie

>> TRAITEUR LA VIE EN ROSIE

La Vie en Rosie will fix it! Je kan bij hen terecht voor een ontbijt, lunch of picknick op maat. Meer info? Stuur een mailtje en zij maken een voorstel op basis van jouw wensen en budget. Regio Temse en Scheldeland.

Eigen traiteur

Met uw eigen traiteur aan boord? Kijk hier naar onze voorwaarden:

>> Met uw eigen traiteur aan boord

Dranken

dank aan boord

Aan boord bieden we een uitgebreide keuze aan dranken:

>> Drankenlijst voor DE ARK en VIVALDI
>> Drankenlijst voor MOZART en VERDI

Voor het afrekenen van de verbruikte dranken aan boord zijn er verschillende formules:

  • u laat alle verbruikte dranken noteren op lijst en u rekent het totaal af
  • u voorziet drankbonnetjes voor uw gasten en rekent het totaal af
  • iedere gast aan boord betaalt zijn eigen dranken
  • u kiest voor een drankenforfait

Opstapplaatsen

U kan onze aanmeerplaatsen terugvinden door een plaats aan te klikken op de kaart.
Onze toeristische boottochten vertrekken vanuit vaste opstapplaatsen.
Bij het huren van een schip kan de opstapplaats in de mate van het mogelijke aangepast worden aan uw wensen.

Klik op een vaarregio naar keuze voor meer info en foto's.

Onze schepen

Onze schepen kunnen 25 tot 350 genodigden verwelkomen voor een feest, teambuilding, uitstap, seminarie...
Elk schip heeft zijn eigen sfeer, kader en inrichting en is uitgerust met bar, audio- en multimedia apparatuur. Varen kan vanuit verschillende opstapplaatsen, met of zonder catering.

Klik hier voor onze afhuurprijzen

Verdi

Verdi

Mozart

Mozart

Vivaldi

Vivaldi

Katima

Katima

Ark

Ark