Dagtocht van Mechelen naar het Scheldeland (Temse). Terugkeer op eigen initiatief (per trein).

zaterdag 13/08/2022

Deze afwisselende boottocht door het Dijle- en Scheldeland start aan de Hanswijkvaart te Mechelen (nabij station), maar inschepen is ook mogelijk aan de Auwegemvaart. We varen eerst op het kanaal Leuven-Dijle en bereiken al gauw de Zennegatsluis.

Na de versassing in de sluis varen we op de Dijle, de Nete en de Rupel en ontdekken mooie natuur van nieuwe gecontroleerde overstromingsgebieden op de oevers. Vervolgens zetten we koers naar het pittoreske Klein-Willebroek en Rupelmonde, waar telkens korte bezoeken op het programma staan.

Onze Scheldetocht gaat verder langs Hamme-Drie Goten, de monding van de Durme en de typische Scheldedorpen Mariekerke en Sint-Amands, waar we keren. Vervolgens varen we naar Temse, onze eindbestemming.

De terugkeer van Temse naar Mechelen organiseert u op eigen initiatief (per trein)

Beschikbare tickets

volwassene
€ 20,00  / ticket
kind 3 t.e.m. 11
€ 15,00  / ticket
kind tot 3
€ 0,00  / ticket
€ 3,00  / ticket

We helpen u graag verder bij de keuze van uw maaltijd aan boord. of selecteer uw gewenste tickets om uw uitstap samen te stellen

Selecteer je vertrekplaats
PLANNING
PLAATS
09:00   Start
Mechelen: Hanswijkvaart
16:15   Einde
Temse: Wilfordkaai

Onze schepen

Onze schepen kunnen 20 tot 350 genodigden verwelkomen voor een feest, teambuilding, uitstap, seminarie...
Elk schip heeft zijn eigen sfeer, kader en inrichting en is uitgerust met bar, audio- en multimedia apparatuur. Varen kan vanuit verschillende opstapplaatsen, met of zonder catering.

Verdi

Verdi

Mozart

Mozart

Vivaldi

Vivaldi

Katima

Katima

Ark

Ark