Boottocht van Brussel en Vilvoorde naar Antwerpen. U komt op eigen initiatief (per trein) naar Brussel. Optioneel: geleide wandeling door Brussel.

vrijdag 12/08/2022

U komt op eigen initiatief (per trein) naar Brussel of Vilvoorde.

De gids ontmoet de deelnemers om 10:30 aan Brussel Centraal (uitgang Europakruispunt) voor een geleide wandeling door de historische stad en de vroegere havenwijk (Sint-Kathelijne) tot aan de opstapplaats van de boot. Vervolgens brengt de Waterbus u naar het schip Verdi of Mozart aan de Heembeekkaai, waar de unieke intercity boottocht naar Antwerpen van start gaat.

U kan ook op eigen initiatief rechtstreeks om 12:00 (ten laatste) naar de opstapplaats van de Waterbus komen.

Klik hier voor een kaartje met een wandelroute (+/- 20 min.) van het Noord station tot de opstapplaats van de Waterbus.

Een boottocht tussen Brussel / Vilvoorde en Antwerpen is een bijzondere ervaring. We varen op het Zeekanaal Brussel-Schelde, een van de economisch belangrijkste en oudste kanalen van ons land en op de machtige tijgebonden Zeeschelde. We ontdekken zowel interessante nieuwe architectuur als industriële sites en mooie natuur op onze vaarroute. We beleven versassingen in de sluis van Zemst en de zeesluis van Wintam-Bornem en ontschepen in het centrum van Antwerpen.

Info treinreis: senioren 65+ reizen aan vaste prijs van € 7,20 pp op alle lijnen - groepen vanaf 15 pers. reizen aan 60% korting of < € 4,00 pp (groepsticket ten laatste 7 dagen op voorhand aankopen). Alle info op: belgianrail.beBeschikbare tickets

volwassene
€ 25,00  / ticket
kind 3 t.e.m. 11
€ 16,00  / ticket
kind tot 3
€ 0,00  / ticket
Selecteer je vertrekplaats
PLANNING
PLAATS
12:00   Start
Brussel: Beco, Havenlaan
12:30   Inscheping
Brussel: Heembeekkaai
13:00   Inscheping
Vilvoorde: Steenkaai
18:00   Einde
Antwerpen Steenplein: bij het ponton

Onze schepen

Onze schepen kunnen 20 tot 350 genodigden verwelkomen voor een feest, teambuilding, uitstap, seminarie...
In het kader van de Corona-maatregelen beperken we de capaciteit van de schepen tot minder dan de helft, zodat ‘social distancing’ gerespecteerd kan worden. Aan boord worden ook handgel en informatiepanelen met duidelijke veiligheidsinstructies voorzien. Elk schip heeft zijn eigen sfeer, kader en inrichting en is uitgerust met bar, audio- en multimedia apparatuur. Varen kan vanuit verschillende opstapplaatsen, met of zonder catering.

Verdi

Verdi

Mozart

Mozart

Vivaldi

Vivaldi

Katima

Katima

Ark

Ark