Weg van Wetteren

Boottocht + stadsspel Wetteren + gegidst stadsbezoek Dendermonde

Vrijblijvend een offerte aanvragen


Ken jij het verhaal van de ‘Stoutmoedige Diefte’, de diefstal van het paneel van ‘De Rechtvaardige Rechters’ van Jan en Hubert Van Eyck? De Rechters zijn in Wetteren nooit ver weg. Tijd dus om op zoek te gaan naar het echte paneel! In deze groepsuitstap combineer je een stadsspel in Wetteren met een ontspannende Schelderondvaart van Wichelen naar Dendermonde en terug. Een gidsing langs de mooiste plekjes van Dendermonde is eveneens mogelijk.


10.00u:

Onthaal in het toeristisch infopunt van Wetteren en start van de zoektocht naar het gestolen paneel. Door opdrachten te voltooien en raadsels op te lossen komen jullie stap voor stap dichter bij de schuilplaats. Niet alleen de hersencellen, maar ook de smaakpapillen mogen werken bij het proeven van Wetterse vlaaien en Wetterse bieren.

13.00u:

Einde stadsspel en vertrek per bus naar de opstapplaats.

13.15u:

Aankomst in Schellebelle, veersteiger. Inscheping en mogelijkheid tot maaltijd aan boord. We varen van Schellebelle naar Dendermonde. Ontspan op het buitendek en geniet van een heerlijke boottocht op de meanderende Schelde.

14.45u:

We meren aan in Dendermonde, waar de gids u meeneemt voor een wandeling langs de culturele rijkdom van de Ros Beiaardstad.

16.45u:

We schepen terug in en varen terug naar onze opstapplaats.

18.15u:

Aankomst in Schellebelle, veersteiger en einde arrangement.

>Wanneer: Doorheen het hele jaar. Gelieve ons te contacteren voor de verschillende data.

> Prijzen:

  • Boottocht: varieert volgens het aantal deelnemers: € 14 p.p. bij 100 deelnemers, € 28 p.p. bij 50 deelnemers (schip Mozart).
  • Stadsspel Wetteren: € 25 p.p. (vanaf 25 personen) (20% korting voor scholen, socio-culturele en vrijetijdsverenigingen, groepen vanaf 40 pers.), incl. bierproeverij, vlaaiendegustatie en paneel van de Rechtvaardige Rechters.
  • Koude schotel mogelijk vanaf € 14
  • Vervoer tussen de attracties: eigen vervoer of ingehuurde bus bij Rivertours (prijs op aanvraag)

Onze schepen

Onze schepen kunnen 20 tot 350 genodigden verwelkomen voor een feest, teambuilding, uitstap, seminarie...
In het kader van de Corona-maatregelen beperken we de capaciteit van de schepen tot minder dan de helft, zodat ‘social distancing’ gerespecteerd kan worden. Aan boord worden ook handgel en informatiepanelen met duidelijke veiligheidsinstructies voorzien. Elk schip heeft zijn eigen sfeer, kader en inrichting en is uitgerust met bar, audio- en multimedia apparatuur. Varen kan vanuit verschillende opstapplaatsen, met of zonder catering.

Klik hier voor onze afhuurprijzen

Verdi

Verdi

Mozart

Mozart

Vivaldi

Vivaldi

Katima

Katima

Ark

Ark