Uw bedrijfsevenement aan boord

Vrijblijvend een offerte aanvragen


Bent u uitgekeken op dure en klassieke evenementlocaties? Gooi het roer om! Rivertours zorgt voor uw vergadering, netwerkevenement of teambuilding, midden in het unieke decor van rivieren en kanalen. Een varend bedrijfsevenement met uitzicht over het water zorgt voor een bijzondere ervaring voor u en uw gasten. De mogelijkheden zijn eindeloos!


Voorbeeldprogramma

10:00:

Onthaal in Temse, Wilfordkaai met koffie en koffiekoeken

Start vergadering

​12:00 :

Start Schelderondvaart en lunch

We varen onder de Temsebrug door langs het Paviljoen De Notelaer in Hingene-Bornem en langs Rupelmonde waar de Rupel en het Zeekanaal in de Schelde uitmonden. Eens de Rupel voorbij hebben we op de linkeroever de mooie natuur van het grote overstromingsgebied (‘Polders van Kruibeke’). Op de rechteroever zien we meer verstedelijking. Weldra naderen we de rede van Antwerpen, het gebied van de 6 km lange kaaien en met het historisch hart van Antwerpen dat een algemene metamorfose ondergaat. Bemerk de vele nieuwe en indrukwekkende gebouwen zoals bijvoorbeeld het justitiepaleis, het vernieuwde Muka, het Mas, het Redstarmuseum, het nieuwe Havenhuis.

14:00:

Koffiepauze met gebak

We varen verder richting havengebied, langs het Noordkasteel, de Royersluis en tal van havenbedrijvigheden. We passeren de Kallosluis, die toegang verleent tot het Havengebied van de linkeroever en naderen stilaan Lillo en het Deurganckdok waar we de havenactiviteit van laden en lossen van de grote containerschepen vanaf de eerste rij kunnen bewonderen. Hier maken we rechtsomkeer terug richting Temse.

​18:00 :

Aankomst in Temse, Wilfordkaai 14 en afsluiting van het evenement.

19:00:

Ontscheping en einde arrangement.

Onze schepen

Onze schepen kunnen 20 tot 350 genodigden verwelkomen voor een feest, teambuilding, uitstap, seminarie...
In het kader van de Corona-maatregelen beperken we de capaciteit van de schepen tot minder dan de helft, zodat ‘social distancing’ gerespecteerd kan worden. Aan boord worden ook handgel en informatiepanelen met duidelijke veiligheidsinstructies voorzien. Elk schip heeft zijn eigen sfeer, kader en inrichting en is uitgerust met bar, audio- en multimedia apparatuur. Varen kan vanuit verschillende opstapplaatsen, met of zonder catering.

Verdi

Verdi

Mozart

Mozart

Vivaldi

Vivaldi

Katima

Katima

Ark

Ark

Catering aan boord

Kouterhoeve

Kouterhoeve

>> TRAITEUR KOUTERHOEVE

Traiteur Kouterhoeve uit Malderen (052 34 21 71) kunnen wij u zeer aanbevelen, rekening houdend met prijs/kwaliteit. Alle vaarregio's, inclusief Brussel.

Duchateau

Duchateau

>> TRAITEUR DUCHATEAU

Traiteur Duchateau, uit Brussel (02 262 21 68 - 0496 57 72 33) biedt een zeer ruim aanbod aan budgetformules, buffetten, grill en menu’s met bediening aan tafel.
Alle groepen: regio Brussel. Groepen van meer dan 30 personen: alle vaarregio’s.

Savoury

Savoury

>> TRAITEUR SAVOURY

Traiteur Savoury uit Linkebeek (0479 930 358 - 0474 50 50 65) biedt u verfijnde gerechten met een exotisch tintje aan. Beschikbaar in alle regio's.

Katering

Katering

>> TRAITEUR KATERING

Katering uit Belsele (0475 43 89 76) staat voor creatieve, inventieve en overheerlijke gerechten op maat. Steeds seizoengebonden menu’s, ook voor kleinere groepen. Vaarregio Schelde en Dender.

Shared dinner

Share a dinner

>> TRAITEUR SHARE A DINNER

Share a Dinner uit Gooik (0474 47 87 97). Chef Rein Janssens deed ervaring op in verscheidene exclusieve restaurants en sterrenzaken in binnen- en buitenland. De afgelopen jaren groeide Share a Dinner uit tot een kwaliteitsvolle cateraar met een uitstekende reputatie. Voor zowel intieme familiediners als exclusieve bedrijfsevents of grootschalige congressen werkt Share a Dinner een concept en menu uit op maat van de klant.

Rt catering

Rivertours catering

Koude schotels, grill, broodjes, koffiekoeken en taart: rechtstreeks via Rivertours te bestellen.
>> Lekkere en budgetvriendelijke maaltijden op DE ARK en VIVALDI
>> Lekkere en budgetvriendelijke maaltijden op MOZART en VERDI

DrankenAan boord bieden we een uitgebreide keuze aan dranken.
Raadpleeg hier de drankenlijsten:

>> Drankenlijst voor DE ARK en VIVALDI
>> Drankenlijst voor MOZART en VERDI

Voor het afrekenen van de verbruikte dranken aan boord zijn er verschillende formules:

  • u laat alle verbruikte dranken noteren op lijst en u rekent het totaal af
  • u voorziet drankbonnetjes voor uw gasten en rekent het totaal af
  • iedere gast aan boord betaalt zijn eigen dranken
  • u kiest voor een drankenforfait