Een voorbeeld: een huwelijksfeest aan boord

Vrijblijvend een offerte aanvragen

U stapt in het huwelijksbootje en bent op zoek naar een originele manier om dit te vieren? Dan bent u bij Rivertours aan het juiste adres! Wij stellen u een mooi vaarprogramma voor en stemmen receptie en diner, dranken, bediening en zaalinrichting volledig af op uw wensen.


16:00:

Welkom van de genodigden aan boord van het schip Verdi, te Temse (of een door u gekozen vertrekplaats). Op het bovendek, en bij mooi weer ook gedeeltelijk op het buitendek, worden het aperitief en hapjes geserveerd aan de receptietafels.

17:00:

Start van de avondlijke Schelderondvaart met diner.

In functie van het Scheldetij stippelen we de meest aangewezen vaarroute uit. Maar of we nu stroomopwaarts varen richting St-Amands en mooie nieuwe natuurgebieden of richting Antwerpen en haar prachtige rede, een feest aan boord van schip is een unieke belevenis voor u en uw genodigden.

Tijdens het varen wordt het diner tot in de puntjes verzorgd door één van onze traiteurs. Gepaste dranken worden voorzien door de uitbater van het schip. Zijn professioneel personeel zorgt voor de bediening in de zaal en aan de bar.

21:30:

Terugkeer te Temse en start van het avondfeest. Het schip blijft aan de kade liggen. Op de dansvloer, op het benedendek, kan het dansen beginnen. Zij die het wat rustiger willen, kunnen op het boven-en buitendek verblijven en genieten van het avondlijke zicht op de Schelde.

01:00 (of nader te bepalen):

Ontscheping van de laatste genodigden en einde van de festiviteiten aan boord. Een feest om nooit meer te vergeten.