Een voorbeeld: een dag op teambuilding

Vrijblijvend een offerte aanvragen

Teamdag: Bezoek aan de magnifieke site Tour & Taxis en boottocht door Brussel en de Groene Gordel, met lunch aan boord.


10:00 - 12:00:

Onthaal aan de hoofdingang van de site van Tour & Taxis.

Met de gids wandelt u door een van de mooiste en meest spectaculaire sites van Brussel. Een immens douanedepot en Art Deco station dat met de meest moderne, duurzame technieken en materialen werd omgevormd tot een nieuwe woon, werk en recreatie site. Een geleide wandeling op Tour & Taxis levert prachtige fotografische beelden, brengt heel wat kennis bij en stof tot nadenken.

12:30:

Korte wandeling naar de opstapplaats van het schip Vivaldi aan de Becokaai te Brussel en inscheping.

Onthaal door de kapitein en zijn bemanning en start van de boottocht.

We varen door een gedeelte van Brussel aan het kanaal dat de laatste jaren een indrukwekkende verandering heeft ondergaan en waar ook vandaag volop gewerkt wordt aan nieuwe woonprojecten, een voetgangersbrug en een openbaar park aan het water. Ook meer noordelijk, in Vilvoorde ‘Watersite’ heeft men het kanaal en de geneugten van ‘wonen aan het water’ ontdekt. In Grimbergen en Zemst is het hoofdzakelijk landelijk en heeft de natuur de overhand.

Een gids levert boeiende commentaar tijdens het varen, maar u krijgt ook rustig de tijd om te lunchen, want ook de inwendige mens vergeten we niet.Tijdens het varen wordt de koude en warme maaltijd in buffetvorm verzorgd door één van onze traiteurs. Gepaste dranken kunnen besteld worden bij het barpersoneel. Er zijn verschillende drankformules mogelijk, die we op voorhand met u overlopen hebben.

16:30:

Terugkeer te Brussel en einde van de teamactiviteiten aan boord en van een teamdag waarover u zeker blijft napraten!