Een voorbeeld: Makita NV - 'Trading Days' via de waterweg

Vrijblijvend een offerte aanvragen

Road show via de waterweg: Makita NV - Trading Days

Makita NV, producent van machines en gereedschap voor professioneel gebruik deed beroep op Rivertours voor het organiseren van een unieke en originele ‘road show’ via de waterweg, waarbij op verschillende locaties en gedurende 3 opeenvolgende dagen productpresentaties werden georganiseerd voor professionele klanten. De Trading Days werden georganiseerd in Temse, Hasselt en Luik.

Het ruime beneden-binnendek van het schip Verdi werd ingericht voor productpresentaties en demo’s. De zaal werd ingericht met stoelen in theateropstelling en de presentaties werden ook geprojecteerd op schermen zodat alle genodigden een goed zicht hadden op het gebeuren.

Klanten konden het schip, dat op locatie bleef stilliggen, bezoeken tussen 14:00 en 22:00. De presentaties vonden 3x per dag plaats op vaste uren.

Verder werden er info- en demostands ingericht waar directe contacten plaatsvonden tussen Makita en de bezoekers. Bij mooi weer werden deze ‘hands on’ ook op het buitendek georganiseerd.

Doorlopend van 17:30 tot 21:30 konden de gasten aanschuiven aan het BBQ buffet. Het boven-binnendek was ingericht met gewone tafels en het panoramisch buitendek met statafels zodat er op ook tijdens het eten op relaxte manier kon ‘ge-networked’ worden. Dranken konden doorlopend besteld worden bij het barpersoneel.

Wij zorgden er telkens voor dat schip op de gevraagde dag op de volgende locatie lag aangemeerd. Wij verlegden het schip soms nog na de avondactiviteit of ’s nachts in functie van getij en sluisbediening.

De klant Makita NV was uiterst tevreden met het verloop zijn driedaagse ‘road show’.